Légy Te Is Netre Kész!

Tartalomgyártás

Az Online Tartalomgyártás a digitális jelenlét egyik meghatározó kulcsa. Csinálod magad, vagy inkább profikra bízod?

Általános gondolatok a tartalomgyártásról

Sok cég igyekszik az alacsonyan tartott költségek okán maga elvégezni a digitális tartalmainak elkészítését. A mai mobilos világban, ahol könnyen elérhető a fotó vagy videókészítés, ez teljesen normális. Szöveget írni is tud az aki a virtuális térbe igyekszik betörni, és még a helyesírásellenőrző szoftverek is egészen jól működnek manapság. De vajon tényleg csak ennyi? Szerintünk nem.
A tartalomgyártás egy sokkal összetettebb feladat. Minőségi, releváns és különleges is kell legyen. És persze nem árt, ha gazdaságos is. Hisszük, hogy a digitális jelenlét legmeghatározóbb alkotóelemeit a minőség, a kreatív megoldások, és a folyamatos megújulás rejtik.

A NetreKész csapat tartalomgyártás háttere

Csapatunk tagjai újság- vagy modernebb világban blog készítők, fotósok, és videósok. Felkészültek az egyszerűbb Facebook poszt megírásától a nagyobb PR cikkek megvalósításáig. Fotós kollégáink tapasztalt és technikailag is felkészült csapatot alkotnak, így készen állnak akár néhány személyes fotó elkészítésétől a komolyabb rendezvények fotózásáig, így a fotós tartalomgyártás nem ütközhet korlátokba a legegyszerűbb igényektől a profi elvárásokig. A videós stábunk a Vloggertől (egyszerű videós tartalmakat gyártó szerkesztő) a kereskedelmi tévék tartalomgyártását is elvégző nagy stábig mindenféle igényt ki tud elégíteni. Elsődleges szempont a gazdaságos megközelítés, amit elsősorban technológiai és minőségi korlátnélkül igyekszünk ügyfeleink részére megvalósítani.

A teljesség igénye nélkül rendelkezésre állunk:

.

Exit mobile version