2021-ben a Közösségi Médiafelületek használata a cégek, szolgáltatók számára elengedhetetlen. Ahogyan régebben az újsághirdetés, és a szórólap, úgy működik napjainkban önmagunk népszerűsítése a közösségi hálón.

Youtube, Facebook, Instagram, TikTok, és még sokan mások

Gyakorlatilag a Social Media azaz a Közösségi Médiafelületek megkerülhetetlenek. Ugyanakkor nem könnyű kilógni a sorból. Rengeteg hirdető van jelen, és a virtuális világban sokszor igen kis cégek mutatkoznak igen nagynak. Akik jól csinálják az Online Marketing megjelenésüket, sokszor olyan helyekre jutnak el, és olyan ügyfeleket szereznek, amiről az internet kora előtt nem is álmodhattak volna. Megszűnnek határok, lecsökkennek a távolságok, és a megrendelő a virtuális jelenlétünkből és a referenciáinkból táplálkozva ítéli meg, hogy egy vállalkozó alkalmas-e a rá bízott feladatra. Ennek eredménye, hogy a kis költségvetéssel rendelkező cégek is labdába rúghatnak a piacon. Fontos, hogy marketing stratégiánk tudatos, és célirányos legyen és a számunkra potenciális ügyfelek elé kerüljön. Erre adnak gyakorlatilag korlátlan lehetőséget a közösségi médiafelületek.

Fontos, hogy kilátszódjunk a tömegből

A rengeteg szolgáltató, aki már jelen van, valamint az újonnan érkezők gyakorlatilag elárasztják a felületeket. Még a fizetős hirdetéseink működésének hatékonysága is csökken, mivel a versenytársaink is hasonló módon próbálnak ügyfeleket szerezni. Ebből a tömegből segítünk kilógni. “Out Of The Box” megoldásainkkal, és elmúlt évek tapasztalataival felfegyverkezve támogatjuk ügyfeleinket a hatékony kommunikációban, és a sikeres hirdetési tartalmak elkészítésében.

Állandó jelenlét erősen ajánlott

A közösségi médiafelületek jellemzője az úgynevezett Timeline rendszer. Minden tartalom frissen előre kerül, és az idő múlásával csúszik lefelé az idővonalon. Könnyű elképzelni, ha állandóan ismételjük önmagunkat, és újra meg újra megosztjuk a jól megszokott bevált posztot, akkor előbb utóbb mi leszünk a Gyurrika Papagáj, aki állandóan ismétli önmagát. Általános tapasztalat, hogy a Facebook üzemeltetők számára az egyik legnagyobb kihívás az állandó friss és releváns tartalmak megjelenítése, mely első hallásra könnyebbnek tűnik, mint amilyen valójában. Ezekre a kreatív folyamatokra kínálunk megoldást állandó közösségi médiafelület szolgáltatásunkkal.

Az árképzés egyedi, mivel az igények is egyediek. Sok esetben a tartalomgyártás és a méfiafelület üzemeltetés összekapcsolódik egy Online Marketing elemzéssel is.